Team Dr Joseph

Team Dr. Joseph laat twee werelden in haar producten samenkomen: zo gebruiken ze de zuiverste materialen uit de natuur met de meest verfijnde technologische inzichten. Hun producten zorgen voor een optimaal en natuurlijk evenwicht van de huid.

Reiniging

Gentle Make Up Remover

50 ml  € 22,80

Verzorgende make-up remover olie
Heerlijk geurige en verzorgende make-up remover olie gemaakt van waardevolle plantaardige oliën. Zelfs watervaste make-up kan moeiteloos worden verwijderd. Door zijn zeer goede compatibiliteit is het ook geschikt voor voornamelijk droge en gevoelige huidtypes.

Nu bestellen

Daily Cleansing Milk

200 ml  € 27,60

Zacht en zorgzaam
Zachte reinigingsmelk met verzorgende en beschermende functionele ingrediënten voor dagelijks gebruik. De bijzondere combinatie van kostbare plantenextracten zorgt voor een gereinigd, glad en verzacht huidgevoel. Voor een vitaal uiterlijk en een frisse teint.

Nu bestellen

Daily Balancing Toner

200 ml  € 25,20

Zuiverend en verzachtend
Balancerende gezichts toner voor een stralend en fris huidgevoel. De huid wordt zacht gereinigd en optimaal voorbereid op verdere verzorgingsstappen. Poriën lijken verfijnd en de huid lijkt evenwichtig en strakker. Voor dagelijks gebruik na reiniging voor een frisse en mooie teint.

Nu bestellen

Radiant Rose

60 gr  € 18,70

Zero Waste Shampoo & Conditioner
Deze shampoo + conditioner is rijk aan voedende natuurlijke plantaardige oliën en zorgt voor schoon en stralend haar. Arganolie biedt natuurlijke celbescherming. Macadamia olie geeft het haar glans en volume en is ideaal voor gespleten uiteinden. Geschikt voor alle haartypes.

Nu bestellen

Dagverzorging

Gentle Couperose Cream

50ml € 76,80

Gezichtsverzorging voor een licht rode huid met een neiging tot couperose

Speciale zorg voor een licht rode huid met een neiging tot couperose, met functionele ingrediënten die de bloedvaten versterken en kalmeren. Zeer effectieve plantaardige actieve ingrediënten hebben een kalmerende werking en versterken en beschermen de huid. Het exclusieve couperinecomplex versterkt de vaten en kan zo irritatie en roodheid voorkomen. Voor dagelijks gebruik voor een egale en gezonde teint.

Nu bestellen

Daily Moisturizing Cream

50ml € 62,40

Hydraterende gezichtscrème

Hydraterende gezichtscrème met natuurlijk hyaluronzuur en plantaardige functionele ingrediëntencomplexen voor een intensief gehydrateerd huidgevoel. Geselecteerde functionele ingrediënten versterken de huid en bieden onmiddellijke verlichting voor een bijzonder droge en gestreste huid. Voor dagelijks gebruik voor een stralende, mooie en intensief gehydrateerde huid.

Nu bestellen

Ultra Intense Moisturizing Cream

50ml € 88,80

Intensief hydraterende en voedende

gezichtscrème Intensief hydraterende gezichtscrème met plantaardige functionele ingrediëntencomplexen voor de bijzonder droge, vochtarme en gestreste huid. De crème biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf aan de gestreste huid en zorgt voor intensief vocht. Voor dagelijks gebruik voor onmiddellijke verlichting en een intensief gehydrateerde en geregenereerde huid.


Nu bestellen

Daily Purifying Cream

50ml € 38,40

Porie-diep reinigende gezichtscrème

Porie-diep reinigende gezichtsverzorging voor de onzuivere huid. Kruiden, samentrekkende functionele ingrediënten verhelderen de huid in de diepte en zorgen voor extra vocht. Verzachtende functionele ingrediënten voorkomen het ontstaan van onzuiverheden en laten bestaande onzuiverheden sneller verdwijnen. Voor dagelijks gebruik voor een geklaarde en porie-verfijnde huidtextuur.


Nu bestellen

Zonproducten

Your Daily High Protection Sun SPF30, 50ml

50 ML
€ 38

Zonwering voor zomer en winter innovatieve UVA- en UVB-filters

Zonbescherming voor zomer en winter voor gezicht, hals en decolleté met innovatieve UVA- en UVB-filters en selectieve functionele ingrediënten van vlinderstruik en duindoorn. Een breedband fotoprotector zorgt voor intensieve zonwering en extra vocht. Licht, niet-vettig, geschikt voor kinderen en alle huidtypes. Royaal aanbrengen voor blootstelling aan de zon.

Nu bestellen

Ultra Light Sun Block SPF 50+

30ml
€ 49,70

Zonwering voor zomer en winter met UVA- en UVB-filters

Rijk aan celbeschermende actieve ingrediënten, kan deze zonnebrandcrème vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie voorkomen. Duindoorn en zomersering fungeren als radicale aaseters en beschermen de huid tegen oxidatieve schade. Wortelextract is rijk aan vitamines en heeft een verstevigend en celbeschermend effect, terwijl biotechnologisch hyaluronzuur de huid hydrateert. Een buitengewoon lichte textuur die snel absorbeert en niet witter wordt.

Geschikt voor alle huidtypes en kinderhuid.

Nu bestellen